Parragh Imre üzente 11 éve

Kedves T. István!

Nem tudom, akar-e valaki egyáltalán ősközösségi társadalmat? Természetesen, ha a Szövetségünk tagjai szeretnének, erre a nép is rábólint, legyen!
Természetesen a közös tulajdon ellen se, vagyok, amíg nem hozzám akarnak százan beköltözni és megenni előlem a vacsorámat.
Szerintem egy ilyen ősközösség csak akkor tartható fönn, ha a környező államokban is az van, illetve, ha az államok megszűnnek, szabad a portyázás, asszonyrablás.

Árpádról annyit, hogy Kurszán főfejedelem lemészárlása után ragadta magához a hatalmat! Megszüntette a kettős fejedelemséget. Diktátor lett??Addig nem volt meghatározó szerepe.
Egyébként az a világ is csak a kiváltságosaknak volt egyenrangú, a szolgáknak, rabszolgáknak nem.

Válasz

T István üzente 11 éve

Tudom, hogy teljesen felesleges, de mégegyszer leírom a közvélekedéssel ellentétben, a Történelmi alkotmányunk két tökéletesen ellentétes oldalának legfontosabb eltéréseit, hátha mégis okul belőle valaki:

Magyar történelmi alkotmány:
1. Az 1000. év előtti, vagy nemzetségi társadalmi formája. Benne az Álmos és Árpád fémjelezte osztálynélküli, egyenrangú, közös tulajdonviszonyú, a világ addigi legperspektívebb társadalmi formánkkal.

2. Az 1000. évi Magyar királyság megalakulásától. melyet Géza és I. István fémjelez, nem más, mint a feudális osztálytársadalom magántulajdonosi rendjének a kialakítása, az addig szabad, egyenrangú magyar nép feudális rabszolgaságba sűlyesztésével, általa az utóbbi ezer év elképzelhetetlenül nagy kizsákmányolásával.

Nem tudom a fenti két pont szerint, hogy a továbbiakban kik és miért, melyik oldalát fogják választani a Történelmi alkotmányainknak?

Válasz

Parragh Imre üzente 11 éve

Kedves Harmos Katalin!
Ezt kaptam a levelemre.

Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.

Tárgy:
Küldve: 2012.08.22. 21:21

A következő címzett(ek) nem érhetők el:

'drhalaszjozsef45@gmail.com.': 2012.08.22. 21:21
Érvénytelen címzett

Kérem, a de.genere@vnet.hu címen keressenek meg.
Üdvözlettel

Parragh Imre

Válasz

Parragh Imre üzente 11 éve

Mi valljuk, mint az őseink vallották közel ezer éven át, hogy a Szent Korona a jog és a tulajdon forrása. Valljuk, hogy ami ezer éven át jó volt, azt ne változtassuk meg! Az utóbbi alkotmányainkat egy-két ember írta. Nem szeretnénk, ha ismét valaki írná, elég volt az egyének által ránk kényszerített törvényekből.
Vitát sem akarunk, hisz az elmúlt húsz évben lehetőség volt a tettekre, de csak vitázásra futotta.
Kérésére megkeresem, bár Halász József ismeri az email címemet

Válasz

Harmos Katalin üzente 11 éve

Kedves Parragh Imre!
Mivel olvastam 2 hete a felhívását,hogy akik a Szent Korona Tan visszaállításán közösen munkálkodnának, jelentkezzenek,továbbítottam Halász Józsefnek ezt a felhívásukat,amire ezt a levelet küldte,de mivel nem regisztrált az oldalukon,valószínűleg ezért nem tudta fogadni a levelét a blog.Emiatt küldtem el én...Újra továbbítom a 2 héttel ezelőtt Önöknek elküldött levelét.


"Kedves Hölgyeim és Uraim!
Nézeteink nagyon közeliek. Egy lényegi különbség az hogy Önök TÖRTÉNETI Alkotmányosság visszaállítását és ennek következtében a Szent Korona TANt követik, mi pedig a TÖRTÉNELMI Alkotmányosság és a Szent Korona Értékrend alapján állunk.
Ennek megfelelően nem a királyságot, hanem a közszabadság megvalósítását szolgáló ősi Kettős Fejedelemséget (kündü és gyula kettős egysége) tartjuk az állam irányítása és vezetése alapformájának. (Indoklás: "Királyságról és kereszténységről" - http://nemzetiegyseghirlevel.webnode.hu/products/kiralysagrol-es-keresztenysegrol/)
A két eszmei alap közötti különbség meghatározó. Kérem, olvassák el "Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona" c. könyvem Püskinél megjelent könyvemet (jelenleg a harmadik kiadás előkészülete folyik) és a tegnap nyilvánosságra hozott második kötetet. A linkek: http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf, http://nemzetiegyseg.com/Iranyelvek.pdf.
Kérem, látogassanak el a http://nemzetiegyseghirlevel.webnode.hu/ honlapra.
E-mail címem: drhalaszjozsef45@gmail.com.
Szeretettel, Halász József"

Válasz

Parragh Imre üzente 11 éve

Kedves Harmos Katalin!

Halássz József munkásságát ismerjük. Őt magát is személyesen.
Arról, hogy felénk nyitott volna, nincs tudomásom.
Mi az eredeti alkotmányunkat akarjuk, nem mások által szerkesztettet. Ez közöttünk a nagy különbség. Ebben nem tudunk alkudni, mert abban a pillanatban, hogy akár egy betű is törvény ellenesen megváltoztatásra kerül a Történeti Alkotmányunkban, az érvénytelenné válik. Attól kezdve, abban a megváltoztatott alkotmányban, a Korona csak dísz. Ez a Nemzet veszte lenne! Ezzel minden idegen által tulajdonolt, mert itt már tulajdonlásról lenne szó és nem birtoklásról, föld a számukra vissza adandó, vagy kártérítést kellene érte fizetni. A tulajdonosok nagy része idegen, így a földünk idegen kézre kerülne, amihez a törvényességet mi szállítanánk.
Ez részünkről elfogadhatatlan.
Ez az elfogadhatatlan, nem egy esetleges együttműködés Halász Józseffel, ha ő is a földünk magyar kézben való, törvényes, tartását akarja!
A vitánk nem személyes.

Válasz

Harmos Katalin üzente 11 éve

Kedves Parragh Imre!
Köszönöm a meghívást, nem véletlenül találtam az oldalukra ,mert én is szimpatizálok az Önök eszmeiségével, de mint ahogy T Istvánnak is válaszoltam, a feladat súlya azt kívánná,hogy a hasonló ügyön buzgólkodók megtalálnák a közös kapcsot, és együttes erővel több eredménnyel dolgozhatnának a gyakorlati megvalósulása terén.Ez volt a célom,hogy felhívjam a figyelmüket Halász József munkásságára, aki már nyitott Önök felé.

Válasz

Harmos Katalin üzente 11 éve

Kedves T István!
Minden tiszteletem az olyan MAGYAR embereké, akik fáradságot, időt, energiát áldoznak azért, hogy "hályogkovács" módjára levegyék szemünkről a hályogot, hogy tisztán láthassunk ebben a "sorsfordító" időkben!Jó lenne ha egyre többen munkálkodnánk ezen a nem kis feladaton, és közös nevezőre hozni azt ami összeköt, és a lényeges dolgokra koncentrálva a cél érdekében, az egót félretéve dolgozni ezen a küldetésen ami nem "egyemberes feladat"!Köszönöm,hogy felhívta a figyelmem a munkájára, amint időm engedi, olvasni fogom!Ezúton osztom az előttem szóló ADAM MARTA üzenetét:"KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI AZ EMBERISÉGÉRT, A MAGYARSÁGÉRT AGGÓDIK, S TENNI AKAR!"

Válasz

Parragh Imre üzente 11 éve

Kedves Harmos Katalin!

Semmi akadálya, hogy hozzánk csatlakozzon!
Mi nem akarjuk, hogy egy ember szabja meg a törvényeket. Mi a már kipróbált ezer év törvényeit, ill. azok szellemét kívánjuk használni. Nem akarjuk eldobni az ősi jussunkat a törvényeinkhez!
A Halász féle alkotmány nem pótolhatja azt, ami ezer év alatt alakult ki. Fölöslegesen kísérleteznénk!

Válasz

adam marta üzente 11 éve

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI AZ EMBERISÉGÉRT AGGÓDIK, S TENNI AKAR

Válasz

T István üzente 11 éve

Utóirat: ha kíváncsi a munkásságomra, kérem az alábbi honlapcímre kattintani:

http://www.fiberweb.hu/taara

Válasz

T István üzente 11 éve

Kedves Halmos Katalin!

Csak úgy mellékesen kérdezem: Ön olvasta már az én több mint 1000 oldalnyi ilyetén munkásságomat?
Ha igen, akkor tudhatná belőle, hogy amit Halász József írogat, az az idegen hódítóink álságos érdekeinek a totális kiszolgálása. Bár megjegyzem, jónéhány elferdített gondolatomat látom viszont a munkáiban. Mint a Kende kérdéskört is.

Még hogy Halász József a magyarok KÜNDÜJE lenne?
Tudja, ez az a kategória, amikor a bolond az elmegyógyintézetben önmagát Napóleonnak kiáltja ki!

Válasz

Harmos Katalin üzente 11 éve

Egységbe szólítás a Magyar Szabadságért



2002-ben kezdeményezésemre megalakult a Szabad Magyarországért Mozgalom.

Azt reméltem, hogy az alapként elfogadott, a Szent Koronával ránk kegyelmezett ősi civilizáció értékrendjét tartalmazó „Gondoskodó Magyarország” programot jogászok, közgazdászok, lélek-munkások, mezőgazdászok, mérnökök, orvosok, pedagógusok és más szakemberek továbbgondolják és egy közös munka eredményeként Nemzeti Alapprogramként hozzuk nyilvánosságra. (A 2002 óta nem változott Gondoskodó Magyarország program itt olvasható: http://nemzetiegyseg.com/program.pdf, Programpontjai pedig itt: http://nemzetiegyseg.com/pgpontok.pdf)


A koordináló bizottságban már a második összejövetelen megfogalmazódott, hogy „ne beszéljünk a Szent Koronáról, mert sérti a liberálisok érzékenységét”. Nem akartam tekintettel lenni a liberálisok érzékenységére, ezért elhagytam a kezdeményezésemre alakult Mozgalmat.

(Később az SZMM néhány óvatos fordulattal a Szent Korona Tan hirdetőjévé vált.)

Hála a Magyarok Istenének, a kündü-feladatok végzésének kegyelmét kaptam, ezért el tudtam végezni az ősi civilizáció értékrendje visszaállításának előkészítő munkáit[1].


Az egyetemes magyarság ugyanabban a helyzetben van, mint 896-ban: megosztottsága miatt értékeit és érdekeit képtelen védeni. Ezen a tényen az sem változtat, hogy a helytartók közül államfővé választott Áder János mai beszédében ezt ígérte. Ígérete a kimondás pillanatában porba hullt, mivel nyilvánvaló hazugság. Ugyanaz a nyugati civilizáció tart bennünket szolgasorban, ami ezeregyszáz éve szolgasággal fenyegetett és Géza hazaárulásával szolgaságba is taszított.

896-ban génjeinkben nem tetszhalottként volt a Szent Korona Értékrend, hanem lelkünkben és tudatunkban tettre készen. Kündü-feladatom teljesítéseként ezt most (a jegyzetben szereplőkkel bizonyítottan) olvashatóan, nézhetően, hallgathatóan kellett közvetítenem, hogy a genetikai érték feléledve Haza-újrateremtő erővé váljon.


Tehát az, hogy miért és mit kell tennünk, éppúgy egyértelmű, mint a Szeri Szerződés idején.

Ahhoz, hogy újjáteremtsük Árpád apánk Magyar Államát, gyula-feladatot ellátó magyarokra van szükség minden településen, akik gyakorlattá teszik ősi civilizációnk Szent Korona Értékrendjét, a jelen kor követelményei szerint értelmezve.


Szeretettel kérem mindazokat az embereket, akik a diktatúra következményei ellen lépnek fel (idegenek földtulajdona, önrendelkezés hiánya, emberi jogok megsértése, munkanélküliség, bankoktól és magánszemélyektől származó uzsorahitel, bérrabszolgaság stb.), fogjanak össze a Szent Korona Értékrend szellemében az ok, a diktatúra megszüntetéséért!


Szeretettel kérem mindazokat az embereket, akik – bár jóhiszeműen – a diktatúra ezeregyszáz éves kiszolgálója, a Szent Korona Tan hirdetésével meggátolják a magyarság szabadság-törekvéseit, érezzék át nemzetükkel szembeni felelősségüket és óvják meg magukat attól, hogy Géza követőiként hazaárulókká váljanak!


Szeretettel kérem azokat az embereket, akik – bár jó szándékkal – az anyagi értékekre szűkített önellátással próbálkoznak a nyugati civilizáció szabályai szerint, vegyék észre, hogy tevékenységük nem kitörést jelent a gyarmati sorból, hanem a függőség megerősödését az elfogadott szabályokkal, ezért – egy kevés többletmunkával és sok tanulással – eddigi eredményeiket felhasználva kezdjék építeni a Szent Korona Értékrend alulról építkező társadalmi rendszerét, az abban szereplő érték-szemlélettel a diktatúra pénz-szemlélete helyett!


Szeretettel kérem mindazokat az embereket – bármit és bárhogyan is tettek eddig -, ha vezetőnek érzik magukat, akkor tegyék ezt a Szent Korona Értékrend szolgálatában!


Amit eddig tennem kellett, megtettem. Ezután is teszem, de már nem dolgozhatok „egyszemélyes intézményként” (Gaudi Nagy Tamás jellemzett így), mert a közvetített iránymutatásnak és irányelveknek gyakorlattá kell válnia, ez pedig nem egyszemélyes feladat.


Árpád-napon ennek kell, hogy tanúságtétele történjék, a Szeri pusztán.


Kelt Szegeden, 2012. Ígéret havának 2. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája



[1] Az általam elvégzett kündü-feladat összegzése


A Teremtő a Szent Koronával az ősi civilizáció Értékrendjét kegyelmezte ránk, Magyar Küldetésként.

Ennek az Értékrendnek a közvetítését az alábbiak szerint teljesítettem:


1. A nyugati civilizáció és az ősi civilizáció közötti különbség rendszerezése


1.1 A nyugati civilizáció diktatórikus föderációjának összehasonlítása az ősi civilizáció közszabadságot adó konföderációjával - Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Magyar Modell - http://nemzetiegyseg.com/azonigazgataspajzsa.pdf


1.2 A Lisszaboni Szerződés összehasonlítása a Gondoskodó Magyarországgal - http://nemzetiegyseg.com/euszgm2007.pdf


1.3 A nyugati civilizáció és az ősi civilizáció gondolkodási mód mintája (paradigmája) közötti különbség rendszerezése


a./ Alapvetés - A mátrix (tábla) elmélet a liberális-kapitalista és a Szent Korona Értékrend gondolkodási módjában (paradigmájában) - http://nemzetiegyseg.com/Matrix.pdf


b./ Eszmei gondolkodási mód - Miért Szent Korona Értékrend és miért nem Szent Korona Tan? - http://nemzetiegyseg.com/Alap1.pdf


c./ Jogi - Az EU-alapelvek és a szakrális alapú alkotmány alapelvei -

http://nemzetiegyseg.com/Alap2.pdf


d./ Gazdasági - Miért konföderativitást megengedő szabadság és miért nem föderatív függőség? - http://nemzetiegyseg.com/Alap3.pdf


2. Az ősi civilizáció iránymutatásának és irányelveinek jogszabályként megfogalmazása Magyarországra és Európára - „Az új világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona” – Püski 2009. - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf


Részei:


2.1 Magyarországra vonatkozó jogszabály-tervezetek:


- Rövid indoklás a magyarországi jogszabály-tervezetekhez - http://nemzetiegyseg.com/rovidindoklas.pdf ,

- A Szabadság Alkotmánya - http://nemzetiegyseg.com/Moalkotmany.pdf,

- Alaptörvény - http://nemzetiegyseg.com/Alaptorveny.pdf,

- Alaptörvény szinű főtörvények:

= Hatalomgyakorlási főtörvény - http://nemzetiegyseg.com/1fotorveny.pdf,

= Választási főtörvény - http://nemzetiegyseg.com/2fotorveny.pdf,

= Jelkép és ünnep főtörvény - http://nemzetiegyseg.com/3fotorveny.pdf


2.2 Az Európai Konföderációt előkészítő jogszabály-tervezetek:


- Rövid indoklás az Európai Konföderációról szóló szerződéstervezethez - http://nemzetiegyseg.com/EUKonfoderaciorovidindoklas.pdf

- Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet -

http://nemzetiegyseg.com/EuropaiKonfoderacio.pdf

- Vertragsentwurf des Europäischen Staatenbundes -

http://nemzetiegyseg.com/EuropaiKonfoderacionemet.pdf

- Treaty Project of the European Confederation - http://nemzetiegyseg.com/EUKonfoderacioangol.pdf


3. A gyakorlati alkalmazás előkészítése a Szent Korona Értékrend Akadémia létrehozásával


- Első fokozat - http://nemzetiegyseg.com/Elsofokozat.pdf, hangoskönyv: http://nemzetiegyseg.com/SzKEAkademiaelsofokozathk.html

- Második fokozat - http://nemzetiegyseg.com/Masodikfokozat.pdf, hangoskönyv: http://nemzetiegyseg.com/SzKEAkademiamasodikfokozathk.html

Válasz

Harmos Katalin üzente 11 éve

Kedves T.István!
Azért tettem közzé ezen az oldalon is Halász József Szer-lánc felhívását,hogy a hasonló ügyön dolgozók,gondolkodók félretéve a különbözőségeket,a közös cél érdekében együtt haladjanak!Mi alapján írja hogy idegen érdekeket szolgálva magyarellenes programot hirdet?!Végigolvasta a több száz oldalas kidolgozott alkotmányát, és a többi hatalmas munkáját?Hogy lesz itt változás,ha a JÓT szolgálók is ellentétben állnak egymással!Nem azt kell nézni ami elválaszt,hanem ami öszeköt!

Válasz

T István üzente 11 éve

Kedves Halmos Katalinnak üzenve:
Kár Halász József és munkásságáért, mert rossz utakon és rossz tanácsadók alapján magyarellenes programot szolgál. De ha idegenszívűként, akkor meg megbocsáthatalan károkat okoz az önfejűségével.

Asztalos Györgyhöz csak annyit, hogy addig igaz a véleménye, hogy minden ország más-más történelmet tudhat magáénak, viszont minden indoeurópai ország történelme az a Magyari népek őstörténelmére épül rá. Egyszerűbben, e terület minden országa egykoron ősmagyar, vagyis úrnépi nemzetek elfoglalásával, a népeinknek rabszolgasorba sűlyesztésével, kényszerrel nyelvet és identitást váltva alalkultak mára olyanná amit tapasztalhatunk. Utolsó és egyetlen kivétellel, Magyarország létével. Tehát a mi őseinktől lopták mindazt ellenségeink, amivel ma totális elnyomást alkalmaznak ellenünk. Talán ilyen röviden is érthető amit leírtam.

Válasz

Asztalos György üzente 11 éve

Én szerintem meg pont a külsö, hatalomnak, semi belleszolása, a magyarok dolgaiba.... De ara kérek mindenkit, aki jozan -paraszti-ésszel-birr, az gondolkogyon el azon hogy minden országnak más a történrlme s más dolgok hajtják- más az identitásuk, mások az érdekeik is.....

Válasz

Harmos Katalin üzente 11 éve

A közelgő Nagyboldogasszony Ünnep előtt még egyszer egy felhívás:

Dr.Halász József kiegészítése a közelgő Boldogasszony napi Szerlánc-szertartáshoz
Küldő: Harmos Katalin; dátum: Augusztus 8, 2012; idő: 7:30am
Blog megtekintése


A magyar nemzetstratégia a Szent Korona Értékrend
A magyar nemzetstratégia a Szent Korona Értékrend,

ami az új Világtörténelmi korszak paradigmája

http://videoemail.iwowwe.com/VMail.aspx?T=E&L=16115908&D=86...

Meg kellett szakítanom a Nagyboldogasszony napi Oltalmazó Szer-lánccal kapcsolatos tevékenységemet, meggyőződésem szerint, azt támogató módon.

Az elkövetkező tíz nap, amennyi Nagyboldogasszony napig előttünk van, ezt bizonyítja.

Történt, hogy az indián Világtalálkozóval kapcsolatban kaptam feladatot.

Ezt megelőzően egy nagyon fontos levelet kaptam, amelyben a valláskutató levélíró azt a megállapítását közölte, hogy a Szent Korona Értékrend gondolkodási módja összekötő kapocs a világ természetes istenhitei, mindenekelőtt az ősi civilizáció kereszténysége (ami természetesen nem a zsidókereszténység), a buddhizmus és az iszlám között.

Hatalmas erőt kaptam, mert meggyőződésemmé erősödött, hogy az indiánok előző Világtörténelmi korszak alatti, tisztaságot megtartó értékrendjének következő Világtörténelmi korszakban paradigma-meghatározó folytatása a Szent Korona Értékrendje.

Ennek bizonyságaként el kellett készítenem az „Új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona” c. gyűjtemény második kötetét, „A magyar nemzetstratégia a Szent Korona Értékrend, ami az új Világtörténelmi korszak paradigmája” alcímmel. (http://nemzetiegyseg.com/Iranyelvek.pdf).

Itt kapcsolódik a Nagyboldogasszony napi Oltalmazó Szer-lánc, valamint a Szent Korona Értékrenddel kapott isteni iránymutatás és az annak gyakorlati alkalmazását előkészítő irányelvek minden országra, a világ minden nemzetére mintát adó rendszere.

Ennek megfelelően az Oltalmazó Szer-lánc jelképét felhasználva készítettem el a paradigma második kötetének jelképét (http://nemzetiegyseg.com/Oltalvilaga.gif éshttp://nemzetiegyseg.com/Nemzetstrpfz1.gif).

Istenanyánk – akit mi évezredek óta Boldogasszony Anyánknak nevezünk - oltalmazó ereje kell ahhoz, hogy a Magyar Küldetés teljesítésével az új Világtörténelmi korszak az emberiség számára elhozza a testvériséget, a szeretetet és a biztonságot adó sorsközösség-vállalást.

Ehhez kérem mindannyiunk számára a Magyarok Istene erőt, megvilágosodás és kitartást adó kegyelmét.

Kelt Balatonfenyvesen, 2012. Új Kenyér havának 5. napján.

Árpád sarja Halász József

Ui.:

Kérem, olvasd el a „A magyar nemzetstratégia a Szent Korona Értékrend, ami az új Világtörténelmi korszak paradigmája” előszavát. HJ.

Arisztotelész azt mondta, hogy minden döntési helyzetben három kérdésre adott válasszal jutunk el az Igazságig. Ez a három kérdés a „Miért?”, a „Mit?” és a „Hogyan?”

Napjainkban döntési helyzet elé állította a világot az erkölcsi, gazdasági és társadalmi válság.

Miért kell tennünk ez ellen?

A csillagászok megállapították, hogy eddig soha nem látott erejű napfolt-tevékenység fog az emberiségre köszönteni 2011-12-ben. A maja naptár szerint 2012-ben új világrend kezdődik.

„Elvesztettük erkölcsi tartásunkat. A most következő kényszerű összeomlás, katasztrófa vége egy történelmi ciklus lezárása, melynek a végén a mai nagy birodalom a sírba száll! Amint megkezdődik a gazdaság teljes széthullása, ezzel egy időben megkezdődik a nyugati társadalmak egyes szegmenseinek teljes elszegényedése, a globális háborúk és a teljes katasztrófa.” – mondta B. Farell amerikai közgazdász.

Wolf Klinz, az Európai Parlament krízis hatásaival foglalkozó bizottságának az elnöke a történelmi korszak dicstelen sírba szállását így fogalmazza meg Európára vetítve: „A válság máris jelentős károkat okozott a reálgazdaságban, és számos országot recesszióba döntött, de az igazi kihívások csak az elkövetkező hónapokban válnak majd láthatóvá. Küszöbön áll a társadalmi válság.”

Aki a XXI. század elején él, saját sorsán keresztül tapasztalja, hogy (Rákóczi szavaival)„a szenvedhetetlen iga” tovább nem fokozható mértékben ül nyakunkon a neoliberalizmus törvényszerű hozadékaként.

Mit kell tennünk azért, hogy a dicstelenül véget érő történelmi korszak ne okozza az Emberiség végzetét?

Einstein azt mondta, hogy „amikor valami elromlik, nem lehet ugyanazzal a gondolkodási móddal kijavítani, ami a romlást okozta, hanem új gondolkodási módot kell keresni”.

Tehát a végveszélyt hozó paradigmát egy olyan gondolkodási móddal kell felváltani, ami alapjaiban szünteti meg azt az okot, ami a romlást eredményezte.

A neoliberalizmus követői úgy gondolták, hogy rá tudják kényszeríteni az emberiségre a megbukott rendszer reformját, mert a szocialista-kommunista hittétel bukásával nincs más választás.

Csakhogy tévednek! A világtörténelmi korszak váltásához van az emberiségnek egy olyan paradigmája, amit a Teremtő ránk kegyelmezett Magyar Küldetésként, ami a Szent Korona Értékrenddel közvetített Isteni iránymutatás.

Nem lehet kétsége efelől senkinek, aki elolvassa az alábbi idézeteket:

„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak.” (Pió Atya)

„A Szent Korona búvópatakként követte a magyar történelmet, és amikor szükség volt rá, tiszta forrásként felemelkedett, hogy megmártózhassunk benne.” (Bálint Sándor)

„A Szent Koronával a Teremtő az Istenszülő feladatának egy részét kegyelmezte ránk. Ez a Magyar Küldetés, amit akkor is teljesíteni kell, ha tudunk róla, akkor is, ha nem, akkor is, ha akarjuk, akkor is, ha nem.” (Molnárfy Tibor)

Tehát az nem lehet kétséges, hogy

az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona Értékrend.

Hogyan kell a Szent Korona Értékrend világmegváltó erejét gyakorlattá tenni?

Először az ezeregyszáz év alatt rátapadt hamisságtól kell megtisztítani, amivel a kizsákmányolás jelképévé alázták.

Csak így juthatunk el következő feladatig, amikor a társadalmi együttélés szabályainak(a jogrendszernek) a közszabadság alapjain állva meghatározzuk az alapjait.

Ebben az örök és változtathatatlan értéket magában hordozó tiszta forrásban mártózunk meg, amikor harmadik feladatként mindennapjainkat fogjuk e szerint élni.

Az első feladatot azok a történészek, alkotmányjogászok, Szent Korona kutatók végezték el, akik – felvállalva azt is, hogy őket „pogánynak” nevezzék – szembeszálltak a dogmatizmussal és feltárták a Szent Korona valódi értékét, azt az Isteni eredetű Értékrendet, amely Szakrális Személlyé teszi azt a tárgyat, ami Őt jelképezi.

Mindenek előtt Badiny Jós Ferencnek köszönhető, hogy a Kramer által felfedezett „Paralel Bibliában” megtalálta a Szent Korona iránymutatását, amely az ősi (sumér) civilizációt emberközpontúvá tette: ’A Teremtő a Szent Koronát az embar (nő és férfi kettős egysége – HJ) tette, hogy azon keresztül a Lélek Fénye uralja és formálja az anyagot.’ (Összevont fogalom-meghatározás.) Ezt mutatja XXIII. János „Penitentiam agere” c. enciklikája, amelyben a jézusi tanítás alapjaként határozta meg a „Paralel Bibliát”, „Első sumér bibliának” nevezve azt. Badiny Jós Ferenc joggal nevezte„Magyar Bibliának”, nemcsak nyelve miatt (a káldeusok ragozós arámi nyelve, ami Jézus anyanyelve is), hanem azért, mert az ősi (sumér) civilizáció alapja őseink hagyatékában ránk maradt értékeinkben továbbél.

A második feladat a társadalmi együttélés szabályainak megalapozása, a Teremtő akaratának megfelelően.

Ez a könyv ennek a feladatnak a lenyomata, megmutatva, hogy a Szent Koronával kapott iránymutatás az egész emberiség Alkotmánya, vagyis az Alkotó egyetemes akaratának kifejeződése a Föld működtetésére, és ebből erednek azok a jelenlegi történelmi időszakra vonatkozó irányelvek, amelyek átvezetnek bennünket az új Világtörténelmi Korszakba.

Az alulról épülés gyakorlati alkalmazása valósult meg azokban a feladatokban, amit rám kegyelmezett a Teremtő:

- először az államalapító és államalkotó nemzetek tagjaira, az egyetemes magyarságraalkalmazható irányelveket,

- másodszor az európai szerves egységként élésre vonatkozó irányelveket

kellett közvetítenem.

Az első két feladattal közvetített Isteni Akaratot közreadtam „Az Új Világtörténelmi Korszak paradigmája a Szent Korona” c., a Püski kiadónál megjelent könyvben.

És most, 2012. Új Kenyér havának elején

- harmadikként a Földkerekségre vonatkozó anyagtalan és anyagi világ összhangját

kell közvetítenem.

Ezzel teljesedik be a Magyar Küldetés: az Isteni iránymutatással megvalósuló Gondoskodó Magyarország mintát ad az emberiségnek az emberi életre – ahogyan azt Németh László mondta.

A harmadik feladatot azok végzik el, akik saját településükön, országukban, földrészükön elkezdik megalkotni, majd gyakorlattá tenni a Isteni iránymutatás helyi törvényét, hogy ebből az „alulról építkező” rendszerből mindannyiunk napjait vezérlő együttélési szabályok legyenek.

Ehhez a munkához kérem mindannyiunkra – Táltos László Fejedelmünk fohászával –

a Magyarok Istenének erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét!

Úgy legyen!

Árpád sarja, Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

Válasz

Asztalos György üzente 11 éve

ÉN teljes, mértékben, támogatnám:T ISTVÁNT, ebe mivel ezt az utatt, látom, járhatonak, és igaszságosnak.

Válasz

Harmos Katalin üzente 11 éve

Szeretném felhívni a figyelmet Dr.Halász József munkásságára amit a Szent Korona Értékrend szellemében országunk jövőjének jobbra fordításáért tesz!
Továbbítom az Önökhöz címzett levelét:

"Kedves Hölgyeim és Uraim!
Nézeteink nagyon közeliek. Egy lényegi különbség az hogy Önök TÖRTÉNETI Alkotmányosság visszaállítását és ennek következtében a Szent Korona TANt követik, mi pedig a TÖRTÉNELMI Alkotmányosság és a Szent Korona Értékrend alapján állunk.
Ennek megfelelően nem a királyságot, hanem a közszabadság megvalósítását szolgáló ősi Kettős Fejedelemséget (kündü és gyula kettős egysége) tartjuk az állam irányítása és vezetése alapformájának. (Indoklás: "Királyságról és kereszténységről" - http://nemzetiegyseghirlevel.webnode.hu/products/kiralysagrol-es-keresztenysegrol/)
A két eszmei alap közötti különbség meghatározó. Kérem, olvassák el "Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona" c. könyvem Püskinél megjelent könyvemet (jelenleg a harmadik kiadás előkészülete folyik) és a tegnap nyilvánosságra hozott második kötetet. A linkek: http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf, http://nemzetiegyseg.com/Iranyelvek.pdf.
Kérem, látogassanak el a http://nemzetiegyseghirlevel.webnode.hu/ honlapra.
E-mail címem: drhalaszjozsef45@gmail.com.
Szeretettel, Halász József"

Válasz

Parragh Imre üzente 11 éve

Kedves T. István!

Köszönöm, hogy írt. Biztos, hogy kérjük majd a segítségét.
A távolság nem probléma, hisz mindenki szervezkedhet a közvetlen környezetében. A fontos az lenne, hogy minél többen csatlakozzanak.
Ez az egyetlen lehetőség! Vagy megtanulunk összefogni, félretéve a nézetkülönbségeket vagy sokszor az irigységet, vagy elpusztulunk.
Itt minden ember tökéletesen felelős azért, ami történik.

Válasz

T István üzente 11 éve

Kedves Imre!

Én koromnál és messzi lakóhelyem okán már nem jelentkezek sehova sem.

Viszont abból a tudatból kiindulva, hogy a jelen minden téren totálisan meghamisított hazug világ, ezért ha egyszer valakinek szüksége lenne a társadalmi igazságok egy-egy szeletének a megbeszélésére, akár előadás keretében is, megtalálhatja címem a meghíváshoz.

Válasz

kovács antal atilla URUK üzente 11 éve

NOS pont ez ügyben:) jönnek csoportok ...az országbol hozzám:) és zsámbékon aug 18-20 között mindenkit várunk...

Válasz

Parragh Imre üzente 11 éve

A cselekvési terv elkészítéséhez várjuk azoknak a jelentkezését, akik abban segítenek, de nem kívülről, ha nem belülről. Vagyis, tagjai lesznek a Szövetségnek.

Válasz

T István üzente 11 éve

Már másodszor olvasom el ezt a felhívást.

Ugyanis szerettem volna felfedezni a kívánságok felsorolása mellett valami hathatós cselekvési tervet. Sajnos mindhiába.

Mert a "célunk elérésének módszerei" fejezet alatt semmi újdonságot sem lehet felfedezni. Meg kellene értenie Parragh úrnak is, hogy a régi politikai módszerekkel már nem lehet semmi célt sem megvalósítani.

Egy sikeres pártkezdeménynek gyökeresen új dolgokat kellene felvállalni célkitűzéseként, például:
1. A történelmi alkotmányunkat vissza kellene vezetni Álmos, Árpád korának vérszeződéséhez, a nemzetségi társadalmi modellünkig.
2. Szent Korona jogainak visszavezetése az Attila hun király korszakáig (ugyanis az Ő számára készült a korona).
3. A keresztény vallásban vissza kell szerezni a Jézus Krisztus-i apostoli jogosultságainkat. Ugyanis az 1500-as évekig a magyar király engedélye is szükségeltetett új pápa kinevezéséhez. De ehhez magyar kinevezésű főpapságunk szükségeltetne.
4. A Kárpát-medence politikai egységének megvalósítához külső nagyhatalmi támogatás megszerzése. Másként már nem megy!!!

Elsőre talán ennyi észrevétel is elég.

Válasz